Hidrolik Ag Silinder - Ningbo LD mesin Co. Ltd

Hidrolik Ag Silinder

5 4 3 2 1

6

 

Ulah jadi heran; harga low sapertos anu nyata sakumaha nu katingali. Simkuring moal fool nuhun kualitas nu. Sakabéh tabung hidrolik urang anu dijieun pikeun ISO: standar 9001, tekanan-dites & mawa Standar 2-Taun Rek, sarta jasa Door-to-Door aya..

Alatan ngembangkeun teknologi éléktronik, ayeuna anjeun tiasa masihan kami panalungtikan nu online. Urang bakal ngawalon anjeun 5 jam, sarta euweuh masalah keur bédana waktos. Sakali mutuskeun jenis tabung naon mésér, maka kami baris nyadiakeun Anjeun ladenan pikeun panto-to-panto pengiriman barang dina 20 poé.

Kami produsén langsung di Cina jeung sajarah leuwih 30 taun. Aya rupa-rupa ukuran bore sarta stroke tebih keur nasabah milih, kitu ogé ti genep rupa tabung hidrolik: dilas Silinder kalawan Clevis Ahir, Clevis-Thread Ahir, pipah Ahir na Rod Tungtung; Dasi-Rod Silinder kalawan 2500PSI na 3000PSI. ukuran bore sadia dibasajankeun 1,5 inci nepi 5 inci, stoke tebih dibasajankeun 4 inci nepi 48 inci. Urang ogé miboga kamampuh pikeun ngahasilkeun NFPA na tabung custom pikeun maranéhanana nasabah anu gaduh sarat husus.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

WhatsApp Online Chat !