Историја на претпријатието

 • Основана во 1990 година
 • Се квалификува за ISO 9001
 • Бизнис во целиот свет Опфат

компанијата капацитет

 • Висококвалитетен & најдобар цени
 • добри услуги
 • Напредно опрема
 • Професионален дизајн R & D

компанијата Видео

 • кастинг работилница
 • maching Работилница
 • Хидрауличен цилиндар Работилница

News & Events

 • PTC ASIA Shanghai 2018
 • Америка IFPE
 • Шангај PTC
 • Шангај БАУМА
WhatsApp Online Chat !