Hydraulic Ag Cylinder - Ningbo LD Machinery Co. Ltd

Hydraulic Ag Cylinder

5 4 3 2 1

6

 

Aja surprise; kurang rega kuwi nyata sing ndeleng. Kita ora bakal bodho kanggo kualitas. Kabeh silinder hydraulic kita sing diprodhuksi kanggo ISO: standar 9001, meksa-dites & nindakake standar 2-Year Warranty, lan layanan Door-to-Door dhuwur..

Amarga kanggo pangembangan teknologi elektronik, saiki sampeyan bisa menehi kita priksaan online. We reply kowe ing 5 jam, lan ora masalah kanggo prabédan wektu. Sawise sampeyan arep jenis silinder apa tuku, banjur kita bakal nyedhiyani sampeyan layanan kanggo lawang-kanggo-lawang kapal ing 20 dina.

We are ing Produsèn langsung ing China karo Sajarah liwat 30 taun. Ana sawetara saka sudhut ukuran bolongan lan stroke tebih kanggo customer kanggo milih, uga saka enem jinis silinder hydraulic: Gandheng Cylinder karo Clevis Akhir, Clevis-Thread Akhir, Tube Akhir lan Rod End; Tie-Rod Cylinder karo 2500PSI lan 3000PSI. ukuran bolongan dhuwur sawetara saka 1.5 inci kanggo 5 inci, Stoke tebih sawetara saka 4 inci 48 inci. Kita uga duwe kemampuan kanggo gawé NFPA lan silinder adat kanggo sing pelanggan sing duwe syarat khusus.

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck

WhatsApp Online Chat !